Web Analytics

Debat i ashpër në studio, Anita dhe Alaudini kundërshtojnë keq njëri-tjetrin

Është duke u transmetuar prime i Big Brother Vip Kosova.

Debate të nxehta po zhvillohen mes banorëve në transmetimin direkt.

Por debati i nxehtë nuk po ndalet vetëm tek banorët.

Debat i nxehtë po zhvillohet edhe në studio mes prezantuesit Alaudin Hamiti dhe opinionistes Anita Haradinaj.

Një koment që Haradinaj ia bëri një banori duke i thënë që “mos të ngutet se ka ditë para për shpërthimet e tija”, i menjëhershëm ka qenë reagimi i moderatorit.

Ai ka kritikuar opinionisten se “nuk ka asgjë të keqe nëse bëhet i “zhurmshëm” në fillim” sepse sipas tij i ikë treni.

Kjo ka ngjallur replika mes dyshes.

Në një moment tjetër opinionisja i thotë moderatorit për t’i ndërruar rolet.

Shiko videon:

@bigbrothervipalbkos

#bigbrothervipkosova2 #bigbrothervipklankosova #bigbrothervipkosova #bigbrothervipalbania #shqipehysenaj #lindita #santiana #blero #linditahalimi #Edonajames #ganigermia #albythegoat #alaudinhamiti #alaudin#anitaharadinaj

♬ original sound – Big Brother vip Kosova

Nga rubrika