Deçanasit tani thirren mes vete ‘ku je mar tiger’

Në Deçan, atje shumë të rinj përdorin një fjalë që është tani si shprehje e zakonshme.

Ndonëse në këtë qytet nuk shohim të tillë, deçanasit kanë një fjalë që shumë e përdorin:

“Ku je mar’ tigër”

Se kush janë persona që për herë të parë filluan ta quanin njëri-tjetrin “tigër” dhe çfarë simbolike ka, e kuptoni duke klikuar në videon e mëposhtme.

Storie më poshtë nga Klan Kosova: