Dedikimi i partnerit turk për Gentën: Jeta me ty është më e bukur

Që kur bëri pu blike lid.hjen, Genta Ismajli shfa.qet më e dashuruar se kurrë më parë, ndërsa nuk mungojnë edhe de dikimit romantike.

Por, këtë herë ishte i dashuri i saj, biznesmeni turk Hussein Usta i cili po shijon pushimet me këngëtaren shqiptare në Zvicër.

Partneri i Gentës pu blikoj në Instagram një imazh ndërsa që bëri një de dikim dashurie në mbishkrim.

“Jeta me ty është më e bukur dhe më e ëmbël.

Të dua dashuria ime”, ka shkruar biznesmeni turk.