Dekolteja e Uanda Narës ‘çmend’ rrjetin

Si gjithmonë dhe këtë herë Uanda Nara e eksagjeroi në Instagram.

Gruaja e qëndërsulmuesit Maurio Icardit.

Uanda u paraqit në foto me një dekolte të hapur ku gjoksi i saj ka bërë që fansat të çmenden.

‘Dashurojuni me një njëri që ju sheh siç shoh unë çokollatën’ ka shrkuar Uanda krahas fotos.

Shiko Foton: