Aktorja turke shumë e njohur në vendin tonë sot gjatë ditës kishte dalur me aktorin e njihur që të shëtisin.

Çifti po duken për mrekulli.

Alina Boz është një prej aktoreve më të pëlqyera nga kinematografia turke.

Ajo u bë e njour që në daljen e parë dhe tani po arrin popullaritet të madh me rolin e ‘Azrës’ në serialin ‘Mos ma lësho dorën’.

Azra përveç që arriti të ketë famë ajo zuri edhe shumë shoqëri me të cilët mban raporte edhe në realitet.

E atë që e ka më së shumti mik është padyshim aktori Alp Navruz që në serial luante rolin e ‘Xhenkut’.