Del pozitiv me koronavirus drejtori i një klinike në QKUK

Drejtori i një klinike në Qendrën Klinike Universitare ka rezultuar pozitiv në testin për koronavirus.

Këtë e ka bërë të ditur Basri Sejdiu, drejtor i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës.

Ai nuk ka pranuar të japë më shumë detaje, raporton Koha.

Sot gjatë ditës, edhe një prokuror në Pejë rezultoi pozitiv, ndërkohë që dje, u konfirmua me infeksion kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati.