Deputetja dhe i dashuri i saj shfaqen më afer se asnjëherë tjetër

Adriana Matoshi dhe Keith janë ndër çiftet më të komentuar, duke pas parasysh diferencën që kanë në moshë.

Dyshja në shumë momente janë të dalluar, dhe gjithmonë marrin vëmendje.

Për ndjekësit, ata publikojnë imazhe të ndryshme, çdo herë duke shprehur dashurinë që kanë për njëri tjetrin.

Këtë herë, Adriana është ajo e cila në fotografinë e publikuar shkruan se e ka Keith afër jo vetëm në momente të mira.

Shiko foton: