Diellza Kolgeci po e dhuron për dikë që ka nevojë këtë gjë të së bijës

Ish “Miss Kosovarja” dhe njëra ndër femrat më të pashme në vend, ka edhe zemër mjaftë të madhe.

Diellza Kolgeci e ka dëshmuar shumë herë që është tip altruist dhe gati për ti ndihmuar të tjerët, shkruan “Kosovarja”.

Kolgeci, është bërë nënë për herë të parë dhe tashmë ka shprehur dëshirën që të falë maxi-cozin e të bijës.

Njoftimin për këtë gjë e ka bërë përmes një grupi prindërimi në “Facebook”, ku njerëzit kanë lavdëruar këtë gjest të ish missit.