Dikur na bënte të qeshnim, a e njihni vajzën flokëkuqe në foto?

Me siguri ju kujtohet aktorja e serialit ‘O sa mirë’ një karakter dhe rol shumë i ëmbël.

Flasim për aktoren Ema Ukën, tanimë e shndërruar në një modele të famshme përtej kufijve kosovarë.

Ema ka ndryshuar goxha shumë edhe në pamje, aq sa nuk ju duket më se është Lyra e dikurshme.Kosovarja/