Dikur u la nga familja sepse shihej si ‘mallkim’, sot e shohim në…

Kur Xueli ishte foshnjë, prindërit e saj e lanë në tokë jashtë një jetimoreje.

Në Kinë, al.binizmi nga disa shihet si një m/allkim.

A.lbinizmi, gjendja e rrallë gjenetike, shkakton mungesë të p.igmentit, gjë që e bën lëkurën dhe flokët e Xueli-t shumë të zbehtë dhe gjithashtu e bën atë jashtëzakonisht të ndjeshme ndaj rrezeve të diellit.

Por pamja e saj ndryshe i hapi rrugën Xueli-t në karrierën e saj të modelimit.

Tani ajo është 16 vjeç dhe ka mbushur faqet e Vogue, si dhe ka bërë fushatat e para për stilistë të mëdhenj.