Disa në vende shumë intime, ju prezantojmë tatuazhet e Uanda Narës

Jo vetëm fotot provokative janë pasioni për Uanda Narën por ajo ndan dhe me bashkëshortin e saj pasionin për tatuazhet.

Duke filluar që nga emra dhe deri tek simbolet bukuroshja argjentinase e ka mbushur trupin e saj.

Kryqi

Simbolin fetar ajo e ka bërë në krahun e majtë e cila duket shpesh në selfiet e publikuara na ajo.

Avioni

Një avion në krahun e djathe të të saj pikërisht poshtë gjoksit përveç thirrjes për liri është interpretuar si vullneti i familja Icardi të largohet nga Italia për shkak të polemikave të futbollit.

5 fëmijët

Ajo ka gdhenudr në formë tatuazhi dhe 5 emrat e fëmijëvë të saj.në krahun e djathë ajo ka vajzën e saj Franceskën dhe Isabellën në të majtë.

Ndërsa tre emrat e djemëve i ka të gjitha në krahun e djathtë Kostandinos,Valentino dhe Benedikto.

Tatuazhi në fundshpinë

Përveç fluturës ajo ka bërë në fundshpinën e saj dhe nëj tjetër tatuazh ku shkruan fjalën Dashuri.

Flutura

Tauazhi I fundit i Uandës ishte një flutur e bërë në vend shumë intim.

Me anë të një video ajo tregoi gjithë procedurën e bërjes së tatuashit