Disa nga tortat më kreative për dasma që kemi parë ndonjëherë

Para se të thuash “Po, pranoj”, ka një mori përgatitjesh që fshihen para ditës tuaj të madhe të dasmës.

Zgjedhja e fustanit të bardhë të përsosur, është një.

Dërgimi i ftesave të zbukuruara për mysafirët (dhe për të mos harruar askënd) është një tjetër.

Planifikimi i të gjithë pjesës së kremtimit është i treti.

Dhe kur lista duket e pafund, ju e kuptoni se duhet të ketë një tortë të përsosur martese dhe nuk mund të lejoni që një detaj kaq i këndshëm të dështojë.

Për fat të mirë për të gjithë të çiftet që do të martohen, artizanët e tortave të dasmës ekzistojnë dhe aftësitë e tyre të çmendura të dekorimit janë në një nivel krejt të ri.

Bored Panda ka përpiluar disa nga modelet më të hollësishme, kreative dhe unike të tortave të dasmës që duken aq mirë sa mund të varen edhe një në një muze pas mbarimit të festës.

Hidhjani një sy fotove më poshtë: