“Disa rregulla janë bërë për t’u thyer”, përdoruesit e mediave sociale kapin veprimet qesharake

Këto foto qesharake janë dëshmi se disa rregulla janë bërë për t’u thyer!

Njerëz nga e gjithë bota kanë ndarë veprime të vogla, të përditshme të rebelimit dhe më të mirat janë grumbulluar në një galeri Diply.

Pasagjeri i aeroplanit me këmbët lartë, e gjëra të tjera janë thjesht të çuditshme.

Këtu, ndajmë disa nga më të mirat.