Ditëlindja  e Melindës, e shtrirë në shtrat në një dhomë romantike

Melinda Ademi feston sot ditëlindjen e 26-të.

Me tu bërë 00:00, këngëtarja kosovare ka nisur festën.

Në një dhomë romantike, me plot balona, lule, zemra dhe gjithçka speciale, Melinda ka nisur festën që në mesnatë, si zakonisht, ajo nuk përton të tregojë edhe të pasmet e saj të cilat i ka ekspozuar goxha shumë.

Nuk dihet se kush ka qenë personi i mbrëmjes në natën e ditëlindjes dhe kush ka qenë fatlumi për t’i bërë fotot asaj./Indeksonline/