Dj Pm bën zgjedhjen e tij të fundit

“Vëllai i Madh” i dha mundësinë Pm si fitues i lojës me letra të organizojë një festë.

Ai do të duhej të zgjidhte 6 nga elementët e nevojshëm për të organizuar një festë por duke sakrifikuar një banor për çdo element të zgjedhur.

Zgjedhjet e tij ishin Ilri, Sabiani, Beniada dhe më pas Einxhel por duke qenë se prova javore ishte realizuar mjaft mirë nga Einxhel dhe Beniada,ai vendosi të merrte me vete në festë vajzat në formë të balerinave.

Ky lajm i lumturoj jashtë mase vajzat dhe disa nga banorët e tjerë.