Djali i biznismenit të njohur shqiptar gjendet i varurnë pyllë

Një tjetër ngjarje e rëndë është raportuar nga Qarku i Elbasanit.

Djali i një çifti që ka biznese në qytetin e Përrenjasit është gjetur i pajetë në masivin pyjor të Stravajt.

Sipas burimeve zyrtare, 28-vjeçari Flori Albrahimi pasditen e të hënës është gjetur i vet, ëvarur në pyll rreth 300 metra larg banesës së dajës së tij, ku kishte shkuar mysafir në fundjavë.

Ai ishte baba i një foshje 6 muajshe dhe jetonte në kushte shumë të mira në qytetin e Përrenjasit.

Mbetet mister shkaku i vetëflijimit të tij, ndërkohë që në harkun e 60 minutave në Qarkun e Elbasanit janë rregjistruar dy ve, tëv, ra, sje, pasi më parë i dha fund jetës biznesmeni Tan Sanço.

Ndërkohë, dy orët e fundit janë shënuar edhe katër vi, kti, ma të tjera, dy në Lezhë dhe dy në Durrës, të vr, arë me ar, më zjarri.