Djali i Ukshin Hotit me postim prekës: As kujdesin prindëror nuk e mora prej teje

Sot bëhen 21 vjet nga zhdu.kja e veprimtarit Ukshin Hoti.

E me këtë rast, djali i tij, Andini që është deputet nga radhët e PDK-së, ka publikuar një fotografi sa ishte foshnje në prehër të babait të tij me një përshkrim emocionues.

Ai ka thënë se nuk arriti të marrë kujdesin prindëror, por jo me fajin e të atit, ndërsa thotë se ndihet krenar që i la si trashëgimi respektin e popullit.

Ky është postimi i plotë i tij:

“Shokë, shihemi në Kosovën e lirë”

Ukshin Hoti, 16 maj 1999, Dubravë!

Sot bëhen 21 vite apo 7670 ditë që nga zhdu.kja me forcë e babit nga Bur.gu i Dubraves!

Edhe nëse dikush do t’donte t’na zbeh forcen për mbajtjen e shpresës që një ditë do t’dihet fati i tij, e kan gabim!

Ajo shpresë nuk do t’shuhet sa t’kemi jetë.

Nuk më le pasuri si trashegimi, dhe e di unë se si jam rrit, por më le diçka që as parja e krejt botes nuk e blen, më le pasurinë më të madhe të njeriut: Respektin, Nderin dhe Krenarinë!

As kujdesin prindëror nuk e mora prej teje, natyrisht jo me faj tëndin, por sepse grillat e bur.gut ta pamundësuan, por më le diçka të madhe: Respektin e popullit.

FALEMINDERIT!