Djali me fuqi të mbinatyrshme bën deklaratën e fortë: Ju them të vërtetën e UFO-ve dhe marsianëve

Djali rus që pretendonte se nisi të fliste pak muaj pas lindjes dhe se në moshën 2-vjeçare i habiti të gjithë me aftësitë e tij të jashtëzakonshme në shkrim, lexim dhe vizatim, së fundmi ka bërë një deklaratë të fuqishme.

Tashmë 22-vjeç, Boriska Kipriyanovich, është kthyer në qendër të vëmendjes edhe jashtë kufijve rusë.

Djali vazhdim të këmbëngulë se kjo Tokë është jeta e tij e dytë, pasi më parë ka qenë një marsian dhe akuzon qeniet njerëzore duke i quajtur injorantë për njohuritë rreth hapësirës rreth nesh.

Boriska ngulmon se qytetërimi ku ka jetuar më parë është shkatërruar nga një luftë nukleare, por nuk është shuar plotësisht.

22 vjeçari ka bërë bujë me deklaratën e tij, ku thotë:

“Marsianët janë mbi dy metra.

Disa jetojnë ende atje, por nën sipërfaqen e planetit dhe organizmi i tyre nuk ka nevojë për oksigjen, por për dioksid karboni.

Ata nuk plaken.

Rriten deri në moshën 35-vjeçare dhe më pas gjithçka ndalon për ta.”

Ndërsa, po kaq e befasishme ka qenë deklarata e tij, ku thotë se marsianët kanë lidhje me qytetërimin e lashtë egjiptian:

Njerëzimi duhet të studiojmë më shumë, sidomos qytetërimin e lashtë egjiptian, që bart shumë sekrete.”

Shiko Videon: