Djaloshi që mposht Usain Boltin

Usain Bolt konsiderohet njeriu më i shpejtë në botë dhe jo më kot.

Xhamajkani e mbrojti këtë titull edhe në lojërat olimpike të Rios.

Por është dikush që arrin ta mposhtë atë.

Një i ri sfidon në distancë atletin dhe arrin ta mposhtë dhe që të gjithë këtë e bën pa bërë asnjë hap jashtë shtëpisë….duke zgjidhur lojën e kubit.

I riu teston veten përballë kampionit olimpik dhe në momentin që gara nis në televizor, nis edhe ai zgjidhjen e kubit dhe pa kaluar Bolt vijën e finishit, kubi është i zgjidhur.

Shiko Videon: