Do qeshni pa masë! I ngatërrohet çanta dhe ngeci në laurë

Nxënësi nga Guangdong i Kinës ka qëndruar shumë pranë laurës dhe për pasojë mbeti i ngecur në lartësi.

Kur pengesa metalike nisi të ngrihej e tërhoqi edhe fëmijën të cilit i ishte ngatërruar çanta në të.

Pasi shoku tij nuk mund të bënte asgjë, të pranishmit u afruan në përpjekje që ta shpëtojnë, por e kishin vështirë ta largonin.

Për më keq, kalimtarët kanë bërë shumë fotografi dhe e kanë tallur më pas në rrjetin social.

Shiko Videon:

https://youtu.be/b8cccIfvXVw