Është kthyer sërish në qendrën e faqeve humoristike një intervistë e kryetarit të Drenasit Ramiz Lladrovci, shkruan “InfoKosova”.

Ishte një faqe humoristike që kishte bërë publike një video ku Lladrovci fliste rreth lojërave që i ka luajtur sa ka qenë fëmijë.

Më pas kjo intervistë qesharake u komentua jashtëzakonisht.

Lladrovci përmendte disa lojëra që luanin fëmijët e gjeneratës së tij që për ne sot janë fjalë qesharake si përshembull “guxhas”, “pilifunc” etj, fjalë këto që kanë kuptime të dyanshme dhe jo të hijshme për një fjalorë të një kryetari.

Videon që po qarkullon nëpër rrjet mund ta ndiqni tani./InfoKosova/

Shiko Videon: