“Do ta uroj Hotin nëse ruan territorin e Kosovës, ndryshe haram buka e uji i saj”

Profesori universitar, Enver Bytyçi ka reaguar pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese, që i dha të drejtë dekretit të presidentit Thaçi.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se do ta urojë dhe duartrokasë Avdullah Hotin, nëse e ruan territorin e Kosovës.

Në të kundërtën, ai ka thënë haram i qoftë buka e uji i Kosovës.

Postimi i plotë:

Unë do ta uroj dhe duartrokas Abdullah Hotin, nëse ruan territorin e Kosovës!

Ndryshe haram buka e uji i Kosovës!