Doli urgjent nga Big Brother VIP, Igli Zarka fotografohet rrugëve të Tiranës

U tha se ai ndodhej nën kujdesin mjekësor por Igli nuk ka humbur shumë kohë dhe është parë në oborrin e një televizoni shumë të njohur shqiptar.

Aktori Igli Zarka u largua nga shtëpia e ‘Big Brother VIP’ për shkak të problemeve shëndetësore.

U tha se ai ndodhej nën kujdesin mjekësor, mirëpo Igli nuk ka humbur shumë kohë dhe është parë në oborrin e një televizoni shumë të njohur shqiptar.

‘Revistawho’ ka bërë publike një foto ku shihet Igli në mjediset e TvKlan, por që nuk dihet se në cilin projekt televiziv do ta shohim aktorin.