Don Lush Gjergji: Nëna Terezë pasi u lut tek varri Enver Hoxhes pësoi infarkt. Ja çfarë i ndodhi asaj tek varri tij!

Në emisionin Kojshia Show këtë javë kishte një teme super interesante.

Bëhet fjal për fenomenet paranormale që ndodhen tek varri Enver Hoxhes.

Don Lush Gjergji ishte mysafir dhe zbuloi se qëllimi i vizitës së Nënës Terezë në një vend komunist(ateist) ishte pikërisht lujta tek varri Enver Hoxhes.

Ai zbuloi se cfarë i ndodhi Nënës Terezë tek varri Enverit.

Ndiqeni minuten e 43 te emisioni.

Shiko videon: