Donaldi apo Arditi – ky është konkurenti më i votuar që do të eliminohet

Edicioni i Big Brodher VIP është duke vazhduar me eliminimin e banorëve në qdo “Prime” të ditës së marte dhe të premte.

Ditën e martë i preferuari i publikut u zgjodh këngëtarja, Filloreta Raçi – Fifi derisa në nominime për eliminim ishin Granti dhe Arditi ndërsa Fifi si e preferuara pati mundësin të largojë njërim dhe ta vendos një tjetër në nominim.

Zgjedhja e saj ishte që Granitin ta largoj nga nominimi dhe e zënedësoi me Donaldin dhe kështu të nominiarit që do të eliminohet njëri nga ta të premten, janë Donaldi ose Arditi, shkruan “Kosovarja”.

Sipas një sondazhi të vendosur nga faqja zyrtare në Instagram e BB VIP me shumë vota që duhet të eliminohet ka konfiguruar Arditi.

“Cili mendoni se do të eliminohet”, ishte pyetja derisa 87 përqind të publikun kanë votuar Arditin dhe vetëm 13 përqind është votuar Donaldi.

Pra sipas votave të publikun që e ndjekin vazhdimisht shtëpinë e famshme do të dalë Arditi por mbetet të shihet deri në prajmin e së premtes se çfarë do të ndodhë. /Kosovarja/