Donaldi: Babai na mbyllte në dhomë kur këndoje ti

Mr Elvis, emri i të cilit është Elvis Bushi, u bë shumë i njohur për shqiptarët me pjesëmarrjen në edicionin e parë të “Top Fest” në vitin 2004, me këngën “Femrat shqiptare”.

Këngëtari ishte mbrëmjen e sotme i ftuar në emisionin “Dua të flas”.

Ai mes të tjerash foli dhe për këtë këngë, e cila asokohe ishte tabu në vendin tonë për shkak të fjalëve të përdorura.

Donaldi i tha se kur ai këndonte, prindërit e mbyllnin në dhomë.