Donaldi ‘thumbon’ Einxhelin”Do që të flasim për historinë tonë jashtë?”

Spektakli i sotëm filloi mes një përballje të Donaldit me Einxhel.

Ata janë përplasur me njëri-tjetri pasi që Donaldi e konsideronte si lojtare të fortë, kurse më pas i tha se ajo i jep pikë Ilirit.

Einxhel e cilëson Donaldin si një njeri fallco si dhe ka theksuar se ata dy jashtë programit në të kaluarën kishin një mosmarrëveshje.

Ndërkohë që Donaldi i drejtohet Einxhelit, duke e pyetur: Do që ta flasim çfarë kemi pasur jashtë?, ku Einxhel e replikon duke i thënë se po të doja do kisha folur./GazetaBlic/