Doni të bëheni të pasur? Ja profesionet më të paguara

Nëse doni të bëheni i pasur në jetë, atëherë duhet të zgjidhni me patjetër një nga këta profesionet e mëposhtme.

Sipas një studimi të bërë nga Universiteti i Nju Xhersit, profesionet që ofrojnë më shumë të ardhura janë si mëposhtë:

1. Frizer

Rregullimi i flokëve te Kaci mund të kushtoj 100 euro, dhe ai në ditë i ka ndoshta mbi 10 termine.

Llogariteni fitimin.

2. Grimer

Sot të gjitha femrat duan të kenë grimë profesional.

Kjo është pa dyshim shumë e kushtueshme.

Grimeret gjithsesi janë të pasura.

3. Fasader

Mund edhe të ju qeshet por një fasader i mirë paguhet 40 euro në ditë.

Paga mujore nuk duket edhe keq.

4. Montues i pllakave

Një montues normal i pllakave paguhet 5 euro për metër.

Fitimi ditor sillet rreth 100 euro nuk duket aspak keq.

5. Vallëtare

Me këtë profesion ju do të preni para.

Shembull konkret Kallashi.

6. Riparues i telefonave

Të gjithë janë bërë me smart phone.

Të gjithëve iu prishet dhe kanë nevojë ta rregullojnë.

7. Deputet

Vlenë të jenë pjesë e kësaj liste, pasi këta e kanë përfunduar fakultetin pasi u bënë të pasur.