Donin një foto të përsosur për dasmën në fshat, por çifti përballet me ‘surprizën’ e demit

Është bërë tashmë traditë që çiftet që do të martohen të realizojnë një album me foto të përsosura.

Një çift këtë album vendosi ta realizonte në fshat.

Por gjërat nuk shkuan ashtu siç çifti dëshironte, pasi aty u shfaq një dem që u bë protagonist i fotove.

Në fillim dukej se demi ishte i qetë dhe nuk do reagonte, por më pas gjërat morën një kthesë të papritur.

“BrightSide” ka publikuar fotot e çiftit që nuk patën shumë fat nga prania e kafshës.

Shiko Fotot: