Donjeta Morina shfaqet tërheqëse dhe tregon belin e hollë

Këngëtarja, Donjeta Morina viteve të fundit po pëlqehet gjithnjë e më shumë nga publiku.

Ajo njihet më shumë për baladat e saj të cilat jo rrallëherë prekin ndjeshmërinë e njerëzve sa i përket dashurisë.

Por, jashtë profesionit ajo po e shijon verën në mënyrën më të mirë, duke qëndruar në plazh, së fundmi, këngëtarja ka postuar imazhe ku duket tejet bukur dhe me ngjyrë verore.

Sipër fotografive ajo ka vendosur këtë mbishkrim: “Nën një portokalle moj”, këngë e vjetër qytetare, por që lidhet me ngjyrën e veshjes së saj.