Donte jetë luksi, 19 vjeçarja i shet çikninë biznesmenit gjerman për një shumë të majme

Një vajzë 19 vjeçe ka shitur vir.gjërinë e saj për një shifër marrëmendëse.

Raportohet se ajo e ka shitur vir.gjëinë për 1.2 milion euro.

Vajza kishte kontaktuar me një agjenci të njohur online.

E më u pas u kontaktua nga një biznesmen gjerman për të blerë vir.gjërinë e saj.

Biznesmenit 58-vjeçar në Myniu ka disa qendra fitnessi në të gjithë Evropën.

Kurse e reja ka thënë se paratë që fitoi nga shitja e virgjërisë së saj do t’i përdorë për udhëtime dhe për të bërë një jetë luksi.

Biznesmeni gjerman ishte ai i cili ofroi më shumë për të blerë vir.gjërinë e saj.

Kurse një një avokat në New York, i cili ofroi 1 milionë euro, por në fund fiton ai që ofron më shumë.