Dr, Agron Rexhepi: këto sëmundje mund ti shërojmë me Namaz e Agjërim!

Në emisionin “Kojshia Show”, përveç hoxhës Enis Rama, mysafire ishte edhe doktorë Agron Rexhepi, i cili është Nutricionist.

Ai tregoi se çfarë dobie shëndetësore na sjellin Namazi e Agjerimi dhe cilat sëmundje mund të shërohen nëpërmjet tyre.

Shih minutën e 45:50 për ta kuptuar!/Infokosova/