Driton Selmanaj citon një thënie të Ibrahim Rugovës

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj, ka cituar një thënie të ish-presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova.

Në llogarinë e tij në Facebook, Selmanaj, ka shkruar thënien e Rugovës, se në jetë duhet të kesh vullnet dhe durim, se të mirat vijnë pastaj.

“Në jetë, duhet pasur vullnet dhe durim, të mirat vijnë pastaj!” Ibrahim Rugova”, ka shkruar Selmanaj.