“Duheni me m’ngreh zvarrë për me m’shti mrena”, ish-deputeti kundër masave të paralajmëruara anti-Covid

Ish-deputeti Fisnik Ismaili ka thënë se atë duhet ta ngrehin zvarrë  përndryshe nuk do të pranojë ta mbyllë biznesin e tij në rast se rivendosen masat kundër Covidit.

Duheni me m’ngreh zh.ag për me m’shti mrena”, ka thënë Ismaili në Klan Kosova.

“Nëse dikujt veç i shkon menja qetash me na i mbyll bizneset, me na mbyll nëpër shpija,  s’kom me u bind”.

Ismaili ka thënë që vetë ai e kishte treguar kujdesin ndaj Covidit, duke bërë thirrje që të mbyllen brenda dhe t’i marrin masat tjera të nevojshme.

Mirëpo, nervoza e tij ka ardhur pas tubimeve zgjedhore në kohë të fushatave të partive, ku masat anti-covid nuk ishin respektuar fare.

“Tash kur s’respektohen rregullat për tubime pse duhet me u respektu për të tjerat?

Ai ritheksoi se e ka ndarë mendjen ta vazhdojë punën pavarësisht vendimit të ri që mund ta marrë qeveria e Kosovës.

“Neve që dojmë me punu, le t’na lajnë me punu”./Express/