Duhet ta shihni se sa e bukur ishte dikur Afrona

Afrona Dika modelja e cila jeton dhe vepron në Zvicër është mjaft e njohur edhe në Kosovë.

Që nga lidhja me këngëtarin Blero ajo u bë edhe mjaft e komentuar, e tani që janë të martuar gjithë vëmendja është kthyer nga ta.

Meqenëse Blero dhe Afrona jetojnë larg njëri-tjetrit, sigurisht që mungesën e ndiejnë edhe tani akoma më shumë pasi që janë mbyllur edhe linjat e transportit ajror, si pasojë e koronavirusit.

Sikur shumë fytyra publike që janë duke iu përgjigjur ‘challengut’ të ri për të sjellë imazhe nga fëmijëria, njëjtë ka vepruar edhe Afrona.

Ajo duket aq e bukur sikur tani edhe në kohën e fëmijërisë./Kosovarja/