“Duhet të të puth me patjetër sot”, i ftuari i “vërsulet” moderatores së emisionit dhe…

Një situatë e pazakonshme është regjistruar në një emision italian.

I ftuari gjatë bashkëbisedimit me moderatoren i thotë:

“Unë duhet të të puth patjetër”, dhe ende po mbaruar mirë fjalën ai çohet dhe i drejtohet moderatores duke e puthur për disa sekonda dhe gati sa nuk e shtrinë mbi tavolinë.

Nëse nuk e besoni shikoni videon e cila është bërë virale:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/1475341302642247/