Duke dashur ta fsheh barkun, Adelina ia huq keq ‘photoshopit’

Ndje kësit ia vërejnë këngëtares lëshimet në imazhin e pu blikuar.

Adelina Tahiri ka filluar pushimet e saj në jugun e Shqipërisë, dhe imazhet në bi.kini nuk po mungojnë.

Këngëtarja së fundmi ka pu blikuar një imazh në të cilin ka dështuar të fsheh provat e fotoshopit, dhe kjo nuk iu iki as ndje kësve të cilët reaguan menjëherë.

Pjesën e krahut dhe të barkut, këngëtarja duket ta ketë modifikuar në mënyrë joprofesionale pasi që vërehet qartë shtrembërimi i derës dhe ollukëve të ujit.

Dhe një nga komentuesit i kishte shkruar “E njerzit a Hala bohen budall me perfect slim ?

Kur t bohesh origjinale munohu me shit diqka?

Sy Kena bre ncnc Po vrehesh oj mother”.