Dy deputetet e kuvendit, Balje dhe Matoshi shkëlqyen mbrëmë me pamjen e tyre

Duda Balje dhe Adriana Matoshi janë bërë bashkë.

Ato nuk po i bashkon vetëm politika, deputetet e Kuvendit të Kosovës mbrëmë janë parë bashkë duke shijuar jetën e natës.

Me një foto të postuar u kuptua se deputetet ndajnë raporte të mira me njëra-tjetrën, ku edhe mbrëmë u vu re kjo afërsi mes tyre.

Por vëmendje mori dukja e tyre, të dyja të grimosura e me frizura shijonin muzikën e lehtë në njërën prej kafeneve të kryeqytetit.