Dy gra me COVID-19 pritet të lindin së shpejti në Gjinekologji

Brenda disa javësh, Klinika e Gjinekologjisë pritet të kryejë dy lindje të shtat.zënave me koronavirus.

Drejtori i Klinikës së Gjinekologjisë, Jakup Ismaili, thotë se ende nuk është vërtetuar se virusi transmetohet te fetusi, duke shtuar se kanë përgatitur repart të veçantë për t’i kryer këto lindje.

Në testimet e fundit, një fëmijë 2-vjeçar ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Zyrtarët në Istog kanë thënë se prindërit e fëmijës gjithashtu janë të prekur dhe dyshohet se ata u infektuan gjatë një va.rr.imi dhe të pame që kishte ndodhur në Pejë.

Deri më tani, në Kosovë me koronavirus janë të infektuar 703 persona dhe mbi 160 janë të shëruar.