Këta dy të rinj janë martuar duke nënshkruar një akt me kushte të caktuara.

Djali është ofruar për t’i dhënë paswordin e Facebook-ut gruas, transmeton InfoKosova.

Nga ana tjetër, vajza premtoi të ushqehej dhe të ishte besnike ndaj burrit të saj të ri.

Mund të thuhet se gjithçka do të ishte një shaka nga të dy të rinjtë për të kapur vëmendjen e përdoruesve të Facebook, sa shpejt veprimi i tyre ka ngjallur kuriozitet në rrjetet.

Faqja e Facebook-ut e quajtur Miltoner publikoi fotot dhe ka arritur tashmë një shumë prej mbi 4.000 reagime në vetëm disa minuta të ngarkimit të imazheve.

Pa dyshim, e gjithë kjo ka krijuar surprizë mes përdoruesve.

Disa përdorues të Facebook dëshirojnë të imitojnë këtë fakt me partnerët e tyre, të tjerë komentojnë se duket një ide e mirë për t’u ndjekur.

Megjithatë, të tjerë tregojnë se kjo shkon përtej kufijve./InfoKosova/