E bukura Arbnorë e largon dimrin me borë

Ish misi, modelja, moderatorja dhe tani aktorja e përfolur Arbnora Ademaj veç po rrëmbën famë dita-ditës.

E krejt kjo për shkak të përkushtimit të saj në profesionet që ka zgjedhur, edhe pse natyrisht që nuk është e lehtë të kesh të gjitha këto profesione nën menaxhimin tënd.

Por, Arbnora po ia del si është më së miri. Emri saj po lakohet tani edhe në mediat turke, për shkak të pjesëmarrjes së saj në serialin turk që natyrisht do na bëjë krenar.

E teksa temperaturat këtyre ditëve kanë marrë kahje pranverore u zbulua se cili faktor ndikoi.

A mos Arbnora me këtë paraqitje na e largoi borën e na solli pranverën?

Sidoqoftë bukuroshja kosovarë po duket aq bukur sa çdo femër do t;ia ketë zilinë./Kosovarja/.