E bukura Morenë bëhet flokëtare e meshkujve

Morena Taraku e ka sfiduar vetën radhazi me profesione të ndryshme, ndër më të njohurat si modele dhe këngëtare.

Por, duket se tashmë po i pëlqen një zanat, arti i të rregulluarit flokë, mbase këtë po e bënë si shaka për të nxitur reagime tek ndjekësit e saj në instagram, e që janë të shumtë.

Kështu, bukuroshja Taraku publikoi imazhe teksa e provoi për pak çaste se si është të jesh në rolin e flokëtares së meshkujve.

Ndryshe, Morena Taraku njihet për jetën e saj luksoze duke u nisur nga makina deri te veshjet e saj.