E bukura Morenë merr sërish vëmendjen e ndjekësve

Morena Taraku ka vënë në pah format e saj tru.pore.

Modelja dhe këngëtarja e njohur shqiptare, Morena Taraku, ka vendosur që ta marrë sërish vëmendjen e ndjekësve.

Që nga fillimi i ditëve të nxehta, po.zat e saj në bi.kini asnjëherë nuk kanë munguar.

Morena i vuri edhe njëherë në pah format tru.pore në po.zat provo.kuese pranë pishinës.

Përndryshe ajo është zhvendosur prej vitesh në Staboll të Turqisë, ku ka investuar në blerjen e një vile luksoze në të cilën jeton.