E dashura e Robert Berishës joshëse në imazhe të reja

Pak ditë më parë u konfirmua lidhja mes Robert Berishës dhe Laureta Maqedonci.

Kështu, Laureta vazhdon të sjell imazhe te ndryshme.

Ajo ka treguar linjat trupore dhe pozitivitetin që përcjell në secilin postim të saj

E veshur me minifund dhe një bluzë të shkurtër, ajo duket joshëse dhe plot stil.