E frikshme: Në Fushë Kosovë, djali ia këputë kokën babait me sakicë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur para pak minutash në Fushë Kosovë, saktësisht mbrapa një kolegji privat.

Dyshohet që djali ia ka pr.erë kokën me së.patë babait të tij.

Ndërsa nga Policia e Kosovë kanë bërë të ditur se një vr.asje ka ndodhur rreth orës 16:50.

“Me datë 20.07.2020 rreth ores 16:50 Policia ka pranuar një informatë se në Fushë Kosovë ka ndodhur një vr.asje.

Për rreth 5 minuta njesitë policore kanë arritur ne vendin e ngjarjes, ku edhe kanë arrit te arrestojne nje person të dyshuar.

Njësitet relevante kanë dalur ne lokacion dhe hetime të mëtejme janë në proces për tê sqaruar rrethanat tjera të rastit”, ka thënë Hoxha.