E groposën kur ishte bebe, pas 20 viteve e viziton vendin

Matthew Whitaker është shumë me fat që sot jeton dhe për jetën e tij i detyrohet Azita Milanian, e cila e gjeti atë të groposur të gjallë në pyll vetëm pak orë pasi u lind, 20 vjet më parë.

Tani, Mateu dhe Azita më në fund janë ribashkuar në një takim emocional në Ryan Seacrest, ndërsa hera e parë e tyre ishte dita që mund të ishte e tmerrshme për Mateun.

“Ju jeni pikërisht ai që unë kam imagjinuar.

Mendova madhësinë tuaj, gjithçka.

Faleminderit që erdhët në jetën time, keni ndryshuar jetën time.

E dija se do të lidheshim përsëri.

Perëndia na solli së bashku për një qëllim”.

Azita gjeti Mateun ndërsa vraponte në një shëtitje në Altadena të Kalifornisë në vitin 1998.

Ai u gropos në një var.rezë të cekët, i mbuluar me mbeturina dhe mezi merrte frymë.

Ishte një nga qentë e Azitës që dha alarmin pasi këmbët e bebes ishin në sipërfaqe.

“Mendova se ishte një kafshë apo krijesë e vde.kur”, tha ajo në një intervistë në atë kohë.

“Pastaj, duke shikuar thellë në pluhur, mund të shihja se ishte një fëmijë.”

Ajo lajmëroi një motorist që po kalonte.

Shoferi u drejtua në stacionin e policisë lokale, ndërsa Azita qëndroi prapa me Mateun, duke e ngushëlluar dhe duke e pastruar.

Mateu mbijetoi dhe u adoptua dhe që prej atëherë Azita nuk e pa më.

Nëna që e la nuk u gjet asnjëherë.

Mateu nuk mësoi për shansin e tij të pabesueshëm të dytë në jetë deri vonë.

Palët planifikojnë të mbajnë kontakt, dhe Azita më së fundi ishte në gjendje të përmbushë ëndrrën e saj.