E infektuara e fundit me koronavirus është nga Prishtina, mosha dhe detaje të tjera

Mbrëmë u konfirmua edhe një rast me koronavirus në Kosovë.

Bëhet fjalë për një 39-vjeçare, e cila erdhi nga Londra.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se ky është rasti i parë i shënuar në Prishtinë.

Gjatë orëve të mesnatës më 17.03.2020, është konfirmuar edhe një rast pozitiv për virusin SARS-CoV-2:

E ardhur nga Londra me datë 16.03.2020, ku ka qëndruar në vizitë zyrtare nga data 09-16.03.2020.

Rasti me vendqëndrim nga Prishtina, gjinisë femër, mosha 39 vjeç”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë.