E ka vajzën e shëndoshë, Elita tregon me çfarë e ushqen

Vajza e Elita Rudit, Bota është fëmijë shumë i shëndoshë.

E kjo ka bërë që shumë nëna të drejtohen tek Elita me pyetje se me cfarë e ushqen shkruan InfoKosova.

Ndërsa ajo tha se po merrë shumë pyetje të tilla dhe vendosi që përmes një insta story të tregoj këtë.

Ajo thotë se për momentin vajzën e ushqen vetëm me gji./InfoKosova/