“E kam bërë në det me të dashurin tim”, 62 vjeçarja e Përputhen tregon eksperiencat

Dje u transmetua takimi mes Shqipes dhe Rolandit ku nuk ka munguar edhe diskutimi për eksperiencat se.suale.

Ata kanë zgjedhur detin për të zhvilluar takimin e tyre.

Dhe Rolandi e ka pyetur Shqipen nëse ka bërë dashuri në det.

Shqipja e pranon se ka bërë dashuri në Adriatik dhe në Jon me ish të dashurin e saj.