Web Analytics

“E kemi ndarë bukën e gojës”, miqësia e veçantë e Fifit me këtë aktor të njohur

Këngëtarja e njohur Filloreta Raci, Fifi, ka bërë një rrëfim interesant për jetwn dhe vështirësitë e saja në Tiranë.

Fifi ka përmendur aktorin e njohur të humorit, Kreshnik Ibrahimin për të cilin thotë se e ka njohur në ditët e para në Tiranë.

“E kemi ndarë bukën e gojës”, tregon Fifi.

“Është një çun që s’ka ndalu kurrë edhe kur krejt dyert iu kanë mbyllë e ka gjetë mundësine me hap një dritare.

Më vjen suhmë mirë që ka ikë në Gjeërmni për veten e tij dhe ka arrit atë që ka dashur”, ka thënë ndër të tjera ajo.

Nuk ka munguar as mesazhi i aktorit për Fifin për të cilën ka thënë se te kesh një shoqe e mikeshe si ajo është krenari e privilegj.

“Mbetet një nga shoqet me të veçanta të jetës sime.

Në rrugëtimn që kemi pasur bashkë, ka qenë një periudhe shumë e vështire, sepse kemi qenë në fazat tona të krijimtarisë duke u formuar artistikisht.

Fifi është një nga personat më të veçantë që kam taku.

Ajo gjithë estradën shqiptare i ka ndihmu me kreativitetin e vet.

Fifit i them që jam krenar për miqësinë tonë dhe jam krenar që ia ke dal”, ka thënë Ibrahimi.

Për miqësinë që kanë mes tyre, Fifi pati rrëfyër edhë në Big Brother kur ishte pjee spektaklit.

Nga rubrika